Кан о Каријусу: Ово би могло да му уништи каријеру!

"Размишљаће много о томе наредних дана, биће му потребна велика помоћ", упозорава легендарни голман.

Фудбал 28.05.2018 | 10:45
Кан о Каријусу: Ово би могло да му уништи каријеру!
Трагично суботње вече за голмана Ливерпула Лориса Каријуса шокирало је цео свет. Чак и чувеног Оливера Кана.

Немачки голман обрукао се прописно у финалу Лиге шампиона против Реала са две катастрофалне грешке. Прво је Бензему погодио у ногу и омогућио му да постигне водећи гол, а затим и сам неспретно сместио лопту у мрежу после ударца Герета Бејла са дистанце. Апсолутна ноћна мора у највећој утакмици у каријери.

Отуда и очекивана реакција Кана, коментатора немачке телевизије ЗДФ.

"Немам речи... Не сећам се да сам с голманског аспекта икада видео нешто слично овоме. Дешава се, међутим, у финалу Лиге шампиона да се то деси, то је потпуна трагедија", истиче Кан.

Прослављени голман каже да би ови киксеви могли да оставе трајне последице на даљу каријеру 24-годишњег чувара мреже Ливерпула.

"Оваква ноћ може лако да му уништи каријеру. Треба избацити ово што се десило из главе, а за то је потребан свакодневни напор. Ако буде наставио да брани добро, нико се неће сећати овога. Знам како се Лорис тренутно осећа, али то је ништа у поређењу са осећањем које га чека сутра ујутру када се пробуди. Размишљаће много о томе наредних дана, биће му потребна велика помоћ", упозорава Оливер Кан.

А, ако неко зна како је Каријусу тренутно то је баш легендарни Кан, који је имао своје тешке тренутке на Мундијалу 2002. године у финалу против Бразила када је после ударца Ривалда испустио лопту право на ногу Роналду. Био је то почетак пораза Панцера и опроштаја од титуле првака света.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар