Перес: Нека Роналдо прича шта хоће, има уговор!

Рамос: Да објасни што пре! Бензема: Остаје! Изјаве Кристијана Роналда узнемириле Реал у тренуцима славља. . .

Фудбал 28.05.2018 | 10:15
Перес: Нека Роналдо прича шта хоће, има уговор!
Пошто на терену није био у центру пажње и остао је у сенци Герета Бејла, Кристијано Роналдо је после утакмице изјавама дигао прашину и скренуо рефлекторе на себе.

Португалац је дао контроверзну изјаву која може да се протумачи као да размишља о одласку из Реала и алармирао је јавност да нагађа шта ће бити са њим у будућности. Тако је прослава титуле пала у други план и медији су решетали Мадриђане питањима о Роналдовој запаљивој изјави.

„Не питајте ме о таквим ставрима у оваквим тренуцима. Код нас је клуб најважнији и свако има слободу говора да прича шта хоће. Битно је да у оваквом дану славимо, а у личне ставове играча не улазим. Није ситуација да ли остаје или иде, ситуација је да има валидан уговор. Не желим да причам о томе, питајте њега. Срећан сам што Кристијано има пет освојених Лига шампиона овде и надам се да ће остати срећан“, рекао је председник клуба Флорентино Перез.

Саиграчи су били затечени Роналдовим изјавама...

„Кристијано воли да буде вољен. Он је наш најбољи играч, желимо да остане и знамо да неће наћи боље место од овога. Свако је слободан да доноси одлуке за себе, али ја се надам да ће остати са нама још дуго година. Ако постоји нека позадина његове изјаве, онда треба да је објасни. Што пре“, рекао је Рамос.

Карим Бензема је умирио навијаче Реала.

„Роналдо остаје“.

Марсело је нио нешто опрезнији.

„Ја верујем да ће Кристијано остати. Не знам... ја сам лично вечерас задовољан. Надам се да је и он. Нисам ја тај који одлучује о тој његовој ситуацији. Ето клуба, ето њега... Али верујем да остаје...“, рекао је Марсело.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар