Peres: Neka Ronaldo priča šta hoće, ima ugovor!

Ramos: Da objasni što pre! Benzema: Ostaje! Izjave Kristijana Ronalda uznemirile Real u trenucima slavlja. . .

Fudbal 28.05.2018 | 10:15
Peres: Neka Ronaldo priča šta hoće, ima ugovor!
Pošto na terenu nije bio u centru pažnje i ostao je u senci Gereta Bejla, Kristijano Ronaldo je posle utakmice izjavama digao prašinu i skrenuo reflektore na sebe.

Portugalac je dao kontroverznu izjavu koja može da se protumači kao da razmišlja o odlasku iz Reala i alarmirao je javnost da nagađa šta će biti sa njim u budućnosti. Tako je proslava titule pala u drugi plan i mediji su rešetali Madriđane pitanjima o Ronaldovoj zapaljivoj izjavi.

„Ne pitajte me o takvim stavrima u ovakvim trenucima. Kod nas je klub najvažniji i svako ima slobodu govora da priča šta hoće. Bitno je da u ovakvom danu slavimo, a u lične stavove igrača ne ulazim. Nije situacija da li ostaje ili ide, situacija je da ima validan ugovor. Ne želim da pričam o tome, pitajte njega. Srećan sam što Kristijano ima pet osvojenih Liga šampiona ovde i nadam se da će ostati srećan“, rekao je predsednik kluba Florentino Perez.

Saigrači su bili zatečeni Ronaldovim izjavama...

„Kristijano voli da bude voljen. On je naš najbolji igrač, želimo da ostane i znamo da neće naći bolje mesto od ovoga. Svako je slobodan da donosi odluke za sebe, ali ja se nadam da će ostati sa nama još dugo godina. Ako postoji neka pozadina njegove izjave, onda treba da je objasni. Što pre“, rekao je Ramos.

Karim Benzema je umirio navijače Reala.

„Ronaldo ostaje“.

Marselo je nio nešto oprezniji.

„Ja verujem da će Kristijano ostati. Ne znam... ja sam lično večeras zadovoljan. Nadam se da je i on. Nisam ja taj koji odlučuje o toj njegovoj situaciji. Eto kluba, eto njega... Ali verujem da ostaje...“, rekao je Marselo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar