Нејмаров "отворени флерт", али не са Реалом...!

Три пута је поновио Нејмар са ким има жељу да сарађује.

Фудбал 29.05.2018 | 08:00
Нејмаров "отворени флерт", али не са Реалом...!
Председник Пари сен Жермена изјавио је да Нејмар "2.000% остаје у клубу током овог прелазног рока", али ће дефинитивно бити под великим притиском уколико УЕФА и званично буде казнила шампиона Француске због кршења финансијског фер-плеја...

Нејмар је већ неко време у фокусу Реала, често о његовом доласку у "краљевски клуб" говоре играчи, тренер и председник Флорентино Перез, али Бразилац има можда друге планове.

У разговору за ЕСПН, гостујући у емисији код бившег бразилског фудбалера Алекса, поново је отворено говорио о својим идејама везаним за будућност и ономе што је за њега, за сада, неиспуњени фудбалски сан...

"Гвардиола је човек коме се заиста дивим и волео бих да сарађујем са њим", без увијања је поручио Нејмар и можда тако призвао Манчестер сити да "дође по њега".

Феноменални бразилски нападач мимоишао се са Гвардиолом у Барселони.

"Одувек сам желео да играм код Гвардиоле. Другачији је од свих, а ја сам стигао у Барсу годину дана након што је он отишао из клуба. Ипак, волео бих да радим са њим", и трећи пут је Нејмар поновио своју жељу.

ЕСПН преноси да су шансе да Нејмар стигне у Сити "веома танке" пошто је напад Гвардиолине машинерије већ попуњен, а током овог прелазног рока нациљали су Ријада Махреза из Лестера. 

Видећемо да ли ће их ове речи Бразилца натерати да промене визију за прелазни рок...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар