Nejmarov "otvoreni flert", ali ne sa Realom...!

Tri puta je ponovio Nejmar sa kim ima želju da sarađuje.

Fudbal 29.05.2018 | 08:00
Nejmarov "otvoreni flert", ali ne sa Realom...!
Predsednik Pari sen Žermena izjavio je da Nejmar "2.000% ostaje u klubu tokom ovog prelaznog roka", ali će definitivno biti pod velikim pritiskom ukoliko UEFA i zvanično bude kaznila šampiona Francuske zbog kršenja finansijskog fer-pleja...

Nejmar je već neko vreme u fokusu Reala, često o njegovom dolasku u "kraljevski klub" govore igrači, trener i predsednik Florentino Perez, ali Brazilac ima možda druge planove.

U razgovoru za ESPN, gostujući u emisiji kod bivšeg brazilskog fudbalera Aleksa, ponovo je otvoreno govorio o svojim idejama vezanim za budućnost i onome što je za njega, za sada, neispunjeni fudbalski san...

"Gvardiola je čovek kome se zaista divim i voleo bih da sarađujem sa njim", bez uvijanja je poručio Nejmar i možda tako prizvao Mančester siti da "dođe po njega".

Fenomenalni brazilski napadač mimoišao se sa Gvardiolom u Barseloni.

"Oduvek sam želeo da igram kod Gvardiole. Drugačiji je od svih, a ja sam stigao u Barsu godinu dana nakon što je on otišao iz kluba. Ipak, voleo bih da radim sa njim", i treći put je Nejmar ponovio svoju želju.

ESPN prenosi da su šanse da Nejmar stigne u Siti "veoma tanke" pošto je napad Gvardioline mašinerije već popunjen, a tokom ovog prelaznog roka naciljali su Rijada Mahreza iz Lestera. 

Videćemo da li će ih ove reči Brazilca naterati da promene viziju za prelazni rok...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar