Осумњичен његоватељ из БиХ

Клинику у њемачком Богенхаузену тресе скандал! Прошле недјеље породица 25-годишње пацијенткиње поднијела је притужбу против његоватеља.

Свијет 26.05.2018 | 16:24
Осумњичен његоватељ из БиХ
Држављанин БиХ Саудин Ц. је привремено ухапшен у сриједу и саслушан од истражиоца због навода о сексуалном нападу, пише Билд.

У међувремену је 22-годишњи држављанин БиХ пуштен на слободу према информацији тужилаштва у Минхену.

Према писању овог листа млађа жена у уторак је подвргнута оперативном захвату на нози. Када се пробудила послије операције, осјетила је како је Саудин Ц. “масира” по грудима и додирује интимне дијелове тијела.

Ипак, тужилаштво није издало налог за његово хапшење, који са супругом и бебом живи у оближњем Неуперлаху.

Истражиоци су у врло незахвалној ситуацији јер се случај темељи на исказу жене која је још осјећала посљедице анестезије.

Клиника у Богенхаузену издала је саопштење у којем се наглашава да се “повреда људског достојанства неће толерисати на било који начин”.

“Одговорни за узнемиравање пацијената сносиће посљедице”, пренио је портпарол клинике Рапхаел Диеке, али није коментисао да ли је Саудин Ц. суспендован послије инцидента.

Извор: Српска Инфо

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рођо

26.05.2018 15:07

Своје ханумице су умотали,само им очи вире из хаљина,добро јаднице не падају у несвјест од врућине док ови напаљени нападају и бале на туђе жене

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

26.05.2018 19:01

СРАМОТА.СТА СТОКА РАДИ МА КО БИО. БУДАЛЕ ЗАТВАРАЈУ ПУТ НОРМАЛНИМ ЉУДИМА ДА НАПУШТАЈУ ОВУ ПРОКЛЕТУ ЗЕМЉУ.ЦИМ НИЈР ПРОТЈЕРАН ОДМАХ ДА МИ ЈЕ СИН ТО ДАЈЕ ПОВОД И ОДСТАЛИМ ДА ТАКО РАДЕ НЕЧАСНО