Osumnjičen njegovatelj iz BiH

Kliniku u njemačkom Bogenhauzenu trese skandal! Prošle nedjelje porodica 25-godišnje pacijentkinje podnijela je pritužbu protiv njegovatelja.

Svijet 26.05.2018 | 16:24
Osumnjičen njegovatelj iz BiH
Državljanin BiH Saudin C. je privremeno uhapšen u srijedu i saslušan od istražioca zbog navoda o seksualnom napadu, piše Bild.

U međuvremenu je 22-godišnji državljanin BiH pušten na slobodu prema informaciji tužilaštva u Minhenu.

Prema pisanju ovog lista mlađa žena u utorak je podvrgnuta operativnom zahvatu na nozi. Kada se probudila poslije operacije, osjetila je kako je Saudin C. “masira” po grudima i dodiruje intimne dijelove tijela.

Ipak, tužilaštvo nije izdalo nalog za njegovo hapšenje, koji sa suprugom i bebom živi u obližnjem Neuperlahu.

Istražioci su u vrlo nezahvalnoj situaciji jer se slučaj temelji na iskazu žene koja je još osjećala posljedice anestezije.

Klinika u Bogenhauzenu izdala je saopštenje u kojem se naglašava da se “povreda ljudskog dostojanstva neće tolerisati na bilo koji način”.

“Odgovorni za uznemiravanje pacijenata snosiće posljedice”, prenio je portparol klinike Raphael Dieke, ali nije komentisao da li je Saudin C. suspendovan poslije incidenta.

Izvor: Srpska Info

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Рођо

26.05.2018 15:07

Своје ханумице су умотали,само им очи вире из хаљина,добро јаднице не падају у несвјест од врућине док ови напаљени нападају и бале на туђе жене

ODGOVORITE
Name

ZA

26.05.2018 19:01

SRAMOTA.STA STOKA RADI MA KO BIO. BUDALE ZATVARAJU PUT NORMALNIM LJUDIMA DA NAPUŠTAJU OVU PROKLETU ZEMLJU.CIM NIJR PROTJERAN ODMAH DA MI JE SIN TO DAJE POVOD I ODSTALIM DA TAKO RADE NEČASNO