Звезда звала Ботију, Креспо је тај брзи штопер!

Два странца и Стефан Митровић у трци за новог централног дефанзивца српског шампиона.

Фудбал 30.05.2018 | 09:00
Звезда звала Ботију, Креспо је тај брзи штопер!
Потрага за новим штопером и наследником Дамијана Ле Талека и даље траје! Одустајање Слободана Медојевића од Звездиног дреса наборало је чело одговорних са Љутице Богдана. Приоритет свих приоритета гласи - ангажовање квалитетнмог дефазивца до почетка припрема.

Можда и најозбиљнија опција за Звездино појачање у одбрани је повремени репрезентативбац Србије Стефан Митровић. Он је већ боравио на Маракани, причао са Митром Мркелом, али тај трансфер је у великој магли. Некадашњи члан Бенфике уговором је везан за Гент, па би црвено-бели требало да платз озбиљно обештећење.

Као што смо већ писали, штопер ПАОК-а Хосе Анхел Креспонаметнуо се као први пик. У звездашким круговима влада мишљење да је дефанзивац такве брзине и искуства потребан црвено-белима у нападу на Лигу шампиона.

Креспо има огромно искуство, играо је за Сантандер, Кордобу и Рајо Ваљекано, али је питање да ли би био спреман да се упусти у српску епизоду. Сигурно је да би тражио озбиљна примања.

Спортски Журнал у данашњем издању пише да су црвено-бели у потрази за штопером стигли до Атине. Позив је упућен дугогодишњем штоперу Олимпијакоса и капитену тог клуба Алберту Ботији.  

Некадшањем младом репрезентативцу Шпаније истекао је уговор са бившим шампионом Грчке. Играч таквог квалитета и искуства представљао би бинго прелазног рока, али... Према писању Журнала Ботија је тражио огромну плату и ту је причала стала.

Ботија је дете Барселоне, али није добио шансу на Ноу Кампу. Каријеру је градио у Севиљи и Елчеу, па после четврогодишње епизоде у Грчкој сигурно има амбцију да се врати у родну земљу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар