Zvezda zvala Botiju, Krespo je taj brzi štoper!

Dva stranca i Stefan Mitrović u trci za novog centralnog defanzivca srpskog šampiona.

Fudbal 30.05.2018 | 09:00
Zvezda zvala Botiju, Krespo je taj brzi štoper!
Potraga za novim štoperom i naslednikom Damijana Le Taleka i dalje traje! Odustajanje Slobodana Medojevića od Zvezdinog dresa naboralo je čelo odgovornih sa Ljutice Bogdana. Prioritet svih prioriteta glasi - angažovanje kvalitetnmog defazivca do početka priprema.

Možda i najozbiljnija opcija za Zvezdino pojačanje u odbrani je povremeni reprezentativbac Srbije Stefan Mitrović. On je već boravio na Marakani, pričao sa Mitrom Mrkelom, ali taj transfer je u velikoj magli. Nekadašnji član Benfike ugovorom je vezan za Gent, pa bi crveno-beli trebalo da platz ozbiljno obeštećenje.

Kao što smo već pisali, štoper PAOK-a Hose Anhel Kresponametnuo se kao prvi pik. U zvezdaškim krugovima vlada mišljenje da je defanzivac takve brzine i iskustva potreban crveno-belima u napadu na Ligu šampiona.

Krespo ima ogromno iskustvo, igrao je za Santander, Kordobu i Rajo Valjekano, ali je pitanje da li bi bio spreman da se upusti u srpsku epizodu. Sigurno je da bi tražio ozbiljna primanja.

Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da su crveno-beli u potrazi za štoperom stigli do Atine. Poziv je upućen dugogodišnjem štoperu Olimpijakosa i kapitenu tog kluba Albertu Botiji.  

Nekadšanjem mladom reprezentativcu Španije istekao je ugovor sa bivšim šampionom Grčke. Igrač takvog kvaliteta i iskustva predstavljao bi bingo prelaznog roka, ali... Prema pisanju Žurnala Botija je tražio ogromnu platu i tu je pričala stala.

Botija je dete Barselone, ali nije dobio šansu na Nou Kampu. Karijeru je gradio u Sevilji i Elčeu, pa posle četvrogodišnje epizode u Grčkoj sigurno ima ambciju da se vrati u rodnu zemlju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar