Макрон: Можемо пронаћи рјешења

Париз и Москва могу да одрже дијалог и нађу решења за глобална питања као што су ситуација у Украјини, Блиски исток, Иран и Сирија, рекао је данас француски предсједник Емануел Макрон, током приватног састанка са руским предсједником Владимиром Путином у Санкт Петербургу.

Свијет 24.05.2018 | 18:15
Макрон: Можемо пронаћи рјешења
"Ми смо земље које имају специјални статус као сталне чланице Савјета безбједности Уједињених нација, имамо и дубоке историјске везе, као и везе у области међународне политике", истакао је Макрон, преноси Тас с.

Француски предсједник је изразио увјерење да његова земља и Русија могу да нађу рјешења и да заједно раде на свим питањима, "било да је ријеч о Украјини, Блиском истоку, Ирану или Сирији".

Извор: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Поредак

24.05.2018 16:23

Легендо доста је висе понизавања угњетавања и убијања православних хрисцана.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕКСОМИРЕ

24.05.2018 17:46

БЛЕЈИШ А ЧИМ МУСЛИМАНИ ПРИПУЦАЈУ ПЛАЧЕШ СА НАЦИЈОМ КАО ЖЕНА. СМИРИ ХОРМОНЕ.ФРАНЦУСКА КАО ПРИЈАТЕЉ СРБА.У ПРВИМ СВЈЕТСКОМ РАТУ ОРЕМИ ЛИ СТЕ СРПСКУ ВОЈСКУ НА КРФУ,А КАДА СЕ РАТ ЗАВРШИО И ПЕРТЛЕ СТЕ НАПЛАТИ ЛИ У ЗЛАТУ.ЗАШТО У ЗЛАТУ?ПОСЛЕ СВАКОГ РАТА НОВАЦ ДЕВАЛВИРА ПА СТЕ ПОМОЋ ПРЕРАЧУНА ЛИ У ЗЛАТО И НАПЛАТИЛИ.САРКОЗИ УЗЕ ПАРЕ ОД ГАДАФИЈА ПА ГА УБИ.СРАМИ СЕ.

Name

Ре Сексом

24.05.2018 18:52

Какав пријатељ.Никад Француска није била пријатељ Срба.Никад.

Name

Макарон

25.05.2018 04:23

Тако те ја зовем, смири, ста је прпа, гуза стрепи од терориста а нама Србима сте закацили најгоре етикете ,пицке, знате сви које ратове и битке војевао, Срби, матр вам јебем и у овај задњи рат ви сте нас гурнули мислеци да це над усташе и мудзехадини искорјенити, зајеби прицу макарон..