Makron: Možemo pronaći rješenja

Pariz i Moskva mogu da održe dijalog i nađu rešenja za globalna pitanja kao što su situacija u Ukrajini, Bliski istok, Iran i Sirija, rekao je danas francuski predsjednik Emanuel Makron, tokom privatnog sastanka sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu.

Svijet 24.05.2018 | 18:15
Makron: Možemo pronaći rješenja
"Mi smo zemlje koje imaju specijalni status kao stalne članice Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, imamo i duboke istorijske veze, kao i veze u oblasti međunarodne politike", istakao je Makron, prenosi Tas s.

Francuski predsjednik je izrazio uvjerenje da njegova zemlja i Rusija mogu da nađu rješenja i da zajedno rade na svim pitanjima, "bilo da je riječ o Ukrajini, Bliskom istoku, Iranu ili Siriji".

Izvor: Tanjug

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Poredak

24.05.2018 16:23

Legendo dosta je vise ponizavanja ugnjetavanja i ubijanja pravoslavnih hriscana.....

ODGOVORITE
Name

SEKSOMIRE

24.05.2018 17:46

BLEJIŠ A ČIM MUSLIMANI PRIPUCAJU PLAČEŠ SA NACIJOM KAO ŽENA. SMIRI HORMONE.FRANCUSKA KAO PRIJATELJ SRBA.U PRVIM SVJETSKOM RATU OREMI LI STE SRPSKU VOJSKU NA KRFU,A KADA SE RAT ZAVRŠIO I PERTLE STE NAPLATI LI U ZLATU.ZAŠTO U ZLATU?POSLE SVAKOG RATA NOVAC DEVALVIRA PA STE POMOĆ PRERAČUNA LI U ZLATO I NAPLATILI.SARKOZI UZE PARE OD GADAFIJA PA GA UBI.SRAMI SE.

Name

Re Seksom

24.05.2018 18:52

Kakav prijatelj.Nikad Francuska nije bila prijatelj Srba.Nikad.

Name

Makaron

25.05.2018 04:23

Tako te ja zovem, smiri, sta je prpa, guza strepi od terorista a nama Srbima ste zakacili najgore etikete ,picke, znate svi koje ratove i bitke vojevao, Srbi, matr vam jebem i u ovaj zadnji rat vi ste nas gurnuli misleci da ce nad ustaše i mudzehadini iskorjeniti, zajebi pricu makaron..