Једини фудбалер који код Ђукића није играо...

За мене ћете чути следеће сезоне! Салу Драман једва чека почетак припрема.

Фудбал 24.05.2018 | 19:15
Једини фудбалер који код Ђукића није играо...
Још Партизанови навијачи нису имали прилике да виде чиме располаже Салу Драман (20), међутим, млади везиста их уверава да ће наредне сезоне - засијати.

У интервјуу медијима у родној Буркини Фасо, Драман се осврнуо на управо завршену сезону.

„Непоредно пре потписа за Партизан претрпео сам повреду битног мишића, која ме је спречила да заједно са екипом отпутујем на припреме на Кипар. Тек у завршници сезоне пробио сам се међу играче који конкуришу за први тим, али нисам добио прилику да играм. Првенство је завршено, а даће Бог, чућете за мене следеће сезоне“, појаснио је момак рођен 22. маја 1998. године.

Уз голмана Александра Поповића, Драман је једини фудбалер у пољу који није добио ни минут времена овог пролећа. Што је и логично, јер је тек стигао, а и конкуренција је жестока. Остим тога, имао је других проблема.

„Прилагођавање на нову средину није било лако. Српски језик је веома тежак. У међувремену сам се привикао и једва чекам почетак припрема за нову сезону“, рекао је Салу Драман, који се једини пут у протоколу суперлигашке утакмице нашао пре две седмице, приликом гостовања Парног ваљка на Вождовцу.

Прилику да се наметне стручном штабу имаће од 11. јуна за кад је заказан почетак летњих припрема. Уговором је везан за црно-беле још три и по године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар