Jedini fudbaler koji kod Đukića nije igrao...

Za mene ćete čuti sledeće sezone! Salu Draman jedva čeka početak priprema.

Fudbal 24.05.2018 | 19:15
Jedini fudbaler koji kod Đukića nije igrao...
Još Partizanovi navijači nisu imali prilike da vide čime raspolaže Salu Draman (20), međutim, mladi vezista ih uverava da će naredne sezone - zasijati.

U intervjuu medijima u rodnoj Burkini Faso, Draman se osvrnuo na upravo završenu sezonu.

„Neporedno pre potpisa za Partizan pretrpeo sam povredu bitnog mišića, koja me je sprečila da zajedno sa ekipom otputujem na pripreme na Kipar. Tek u završnici sezone probio sam se među igrače koji konkurišu za prvi tim, ali nisam dobio priliku da igram. Prvenstvo je završeno, a daće Bog, čućete za mene sledeće sezone“, pojasnio je momak rođen 22. maja 1998. godine.

Uz golmana Aleksandra Popovića, Draman je jedini fudbaler u polju koji nije dobio ni minut vremena ovog proleća. Što je i logično, jer je tek stigao, a i konkurencija je žestoka. Ostim toga, imao je drugih problema.

„Prilagođavanje na novu sredinu nije bilo lako. Srpski jezik je veoma težak. U međuvremenu sam se privikao i jedva čekam početak priprema za novu sezonu“, rekao je Salu Draman, koji se jedini put u protokolu superligaške utakmice našao pre dve sedmice, prilikom gostovanja Parnog valjka na Voždovcu.

Priliku da se nametne stručnom štabu imaće od 11. juna za kad je zakazan početak letnjih priprema. Ugovorom je vezan za crno-bele još tri i po godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar