Станојевић потписао!

Уговор на годину дана у Саудијској Арабији! Бивши тренер Партизана на новом задатку.

Фудбал 24.05.2018 | 14:15
Станојевић потписао!
Непуних годину дана после разлаза са ПАОК-ом, пронашао је Александар Станојевић нови посао. Прецизније, Арапи су пронашли њега. Некадашњи шеф струке Партизана именован је за новог тренера Ал Кадисије из Саудијске Арабије.

Вест је потврдио клуб из града Конбар, саопштивши да је Станојевић потписао уговор на годину дана. На клупи је заменио Бразилца Паула Бонамига, који је добио отказ после разочаравајуће сезоне, окончане тек на 12. месту на табели. Ал Кадисија није објавила финансијске детаље сарадње, нити какви су задаци стављени пред Станојевића, међутим, подсетила је да је са Парним ваљком изборио пласман у Лигу шампиона, дуплу круну у сезони 2010/2011 на чијем је концу проглашен за најбољег стручњака Србије. Како његов садашњи клуб никад није освојио титулу у професионалној лиги Суадијске Арабије тешко је очекивати да тако висок циљ има у надолазећој сезони.

Иначе, у Саудијској Арабији ради и некадашњи Станојевићев сарадник у стручном штабу Партизана, ВукРашовић, који је недавно водио Ај Фајсали, с којим је стигао до финала Купа.

На овај начин отпала је било каква могућност да се Александар Станојевић врати у Хумску, иако су га челници више пута контактирали. Најпре док се тражио наследник Марку Николићу, а онда и током сезоне кад су размишљали о смени Мирослава Ђукића. Остао је доследан ставу да се не враћа у српски фудбал. Бар засад.

Подсетимо, по одласку из Партизана, Станојевић је радио у кинеским клубовима Далијел Ербин, Пекинг Гуан и Пекинг Ентерпрајз, изралески Макаби из Хаифе, као и грчки ПАОК.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

24.05.2018 14:39

Цувени,велики тренер..Ха ха ха! Како се само сирио по новинама док се са Партизаном такмицио сам са собом у Српској лиги!? Све паре у Партизану,сваки таленат,право у Партизан, Тадиц и Рамадани били предсједници клуба,сва врата отворена. Звезда у том периоду,није смјела ни за кифлу да има.. А он,велики мислилац,мудри тренер..Спрдњо од тренера!!!

ОДГОВОРИТЕ