Медојевић дефинитивно одјавио Звезду!

Цвајта је 15 пута јача од наше лиге! Некадашњи капитен младе селекције жели да остане у Немачкој.

Фудбал 24.05.2018 | 13:45
Медојевић дефинитивно одјавио Звезду!
Надали су се у Црвеној звезди да ће одлазак Дамијана ле Талека попунити доласком Слободана Медојевића! Некадашњи млади капитен Србије био је виђен као нови универзалац српског шампиона. Желела га је струка, желео га је и Звездин менаџемент, али...

Сада је дефинитивно јасно да Слободан Медојевић не жели у Црвену звезду, што је наговестио и уписом на форуму навијача Војводине. Он је у разговору за Спортски журнал поручио да немарава да и у наредној сезони носи дрес немачког друголигаша Дармштата.

„Људи из Звезде су ме звали више пута. Нисмо преговарали, већ сам хтео да послушам поунуду. Рекао сам да ми је циљ да останем у Немачкој и захвалио им се на понуди. Планирам да последњих годину или две у каријери одиграм у матичној Војводини ако ме наравно буду желели“,поручио је Медојевић за Спортски журнал.

Он је истакао да му је лепо у Немачкој, без обзира што је претходни период провео у Цвајти.

„Имам још годину дана уговор са Дармштатом. Нећу да мењам клуб осим уколико не стигне понуда која се не одбија. Повратак у Србију није моја опција. Тачније, у Србији за мене постоји само један клуб. А то је Војводина“.

Некадашњи саиграч Вујадина Савића и Милана Родића из младе репрезентације Србије вероватно сматра да би повратак у Србију представљао корак назад у каријери.

„Цвајта је јача од наше елите 10 до 15 пута, стадиони су пуни, играм сваку утакмицу пред 15 до 20.000 људи. Такмичење је изузетно добро праћено. Жеља ми је да поново играм у континуитету. Наравно, циљ ми је да се вратим у Бундеслигу“, додао је Медојевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар