Син Ере Ојданића претукао супругу

Између Ериног сина, Драгутина Ојданића и певачеве снаје Јелене Петровић догодио се сукоб протеклог викенда.

Забава 24.05.2018 | 07:49
Син Ере Ојданића претукао супругу
Наиме, између Ериног сина, Драгутина Ојданића и певачеве снаје Јелене Петровић догодио се сукоб протеклог викенда. Фолкер открива због чега се сукоб одиграо, али ипак негира тврдње да је његов син насилник упркос томе што је Драгутин приведен, те у извештају из Ургентног центра стоји да је Ерина снаја добила лакше телесне повреде.

Ера је открио да његови син и снаја који имају десетогодишњег сина већ годинама заправо не живе заједно, али инцидент се десио кад је Јелена сазнала да је Драгутин у кући са другом девојком, па их је ту и затекла заједно.

- Дошло је до тог инцидента, све је истина. Њих двоје већ годинама не живе заједно, обоје имају своје животе. Мој син није насилник, он се никад у животу није побио, никад није подигао руку ни на једну жену. Апсолутно сам сигуран у то. У овом случају ће и једно и друго да сносе последице. Могли су лепо да окончају своју везу и да ставе тачку на то - рекао је Ојданић.

Иначе, како незванично сазнајемо снајка Ере Ојаданића полицији је пријавила насиље у породици.Фолкер са друге стране тврди како се његов наследник наводно трудио да смири ситуацију.

- Драгутин има видео надзор и све је снимљено. Види се како она њега гура и удара га по глави. Он је само био тај који је смиривао ситуацију како Јелена не би напала ту девојку. Он није никог напао. Њој су врата те куће увек била отворена, она дође пресвуче се и то, али не живи ту већ код родитеља у Реснику - рекао је Ера Ојданић и испричао нам је да их је обоје истерао из куће.

- Код инспектора и судије је тај видео снимак на коме је све забележено. Све се види као на длану, насиља није било. Обоје су добили педалу из куће. То је кућа мог унуке Андрије. Ја сам са Јеленом у много добрим односима, чак сам јој и свој ауто дао, да јој олакшам живот - објашњава Ера Одјанић.

Након инцидента Драгутин је приведен, али је тада, како сазнајемо од извора, приложио снимак са сигурносне камере на ком се види како Јелена насрће на њега, покушава да уђе у кућу и насрне на девојку са којом је он био. Полиција тренутно ради на утврђивању свих чињеница овог случаја.

Иако је, како каже, избацио његове родитеље, Ојданић тврди да је његов унук у породични дом увек добродошао, те да у овом тренутку, након инцидента, он води рачуна о њему.

- Андрија је сад код мене у мотелу. Ја сам ишао да га узмем из школе. Он ће да оде код Јелене вечерас, ма то све добро функционише. Јуче га је син мој покупио из школе, сви смо укључени и сви проводимо време са дететом.

Новости
фото>интернет

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дарwилл

24.05.2018 07:54

Шта се од њега могло очекивати, с обзиром ко му је отац и ко га је васпитао. То су неписмени, необразовани и бахати људи. Срамота. Њих једноставно треба бојковати и не објављивати ништа везано за њих, а суд мајмуне треба смјестити у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака

24.05.2018 08:45

Има једна народна од г....а немозе бити пита какав отац такав син 2016 одмаро сам у Игалу Ера је пјево у ресторану у обали није нас било ни педесетак то само говори о каквом се карактеру ради и сина и оца

Name

Деба

27.05.2018 17:36

Незнам ста је проблем, увијек се зена тукла! Ста се правите будале, од вајкада су се самарале за најмању ситницу!!! То сад као сви ви модерни па као фуј, кретен, сељак, дебил...... Де молим вас господо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре деба

27.05.2018 20:51

Тацно тако.

Name

Дзудиста

27.05.2018 20:39

Јака си ти мускарцина кад би на зенско диго руку. А да тебе неко мало удара, самара ста би реко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дзудиста

28.05.2018 08:44

Такав се није јос родио