Емери: Лидер у Паризу је био Нејмар, а не ја!

"Знам када сам главни човјек у групи, а када нисам. У сваком клубу морате знати која вам је улога додјељена и коју улогу вам је дао остатак групе. У Ситију је лидер Пеп Гвардиола, а у Паризу- Нејмар", рекао је бивши тренер "Светаца".

Фудбал 24.05.2018 | 20:00
Емери: Лидер у Паризу је био Нејмар, а не ја!
Челници Парижана су учинили све како би прошлог љета ангажовали Нејмара и на крају су за његове услуге платили 222 милиона евра. Један од главних мотива за Нејмара да дође у Пари Сен Жермен било је обећање челних људи клуба да ће учинити све како би он постао најбољи играч свијета.

Многи медији шпекулисали су током сезоне да је Бразилац главни у свлачионици Парижана не тренер Емери, а то је сада потврдио и шпански стручњак.

"Знам када сам главни човјек у групи, а када нисам. У сваком клубу морате знати која вам је улога додјељена и коју улогу вам је дао остатак групе. По мом мишљењу у ПСЖ-у лидер се зове Нејмар. Прецизније речено, лидер ће се звати Нејмар јер он је још увијек у процесу да то постане", рекао је Емери и додао:

"Нејмар је стигао у ПСЖ да би постао лидер, да би прошао неопходни процес како би постао најбољи фудбалер свијета. То је процес за који треба још времена. У Манчестер ситију је лидер Пеп Гвардиола, а у Паризу-у Нејмар. Имао сам доста дискусија са њим када је у питању та тема. Неке дискусије су дале резултат, неке нису".

Подсјетимо, Емери је тренутно без клуба након што је отишао из ПСЖ-а, а многи спомињу да би његова наредна дестинација требала бити екипа Арсенала.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар