Навијачи Реала вратили 2.000 карата за финале ЛШ!

Навијачи Реала вратили су 2. 000 улазница за финале Лиге шампиона против Ливерпула, које је на програму 26. маја у Кијеву.

Фудбал 24.05.2018 | 18:00
Навијачи Реала вратили 2.000 карата за финале ЛШ!
Навијачи Реала су вратили карте, јер имају проблема да пронађу смештај у Кијеву.

Такође, присталице мадридског клуба не могу да нађу превоз до главног града Украјине, јер су цене авионских карата превисоке.

Цене хотелских соба су нагло скочиле како се приближава одигравање финала ЛШ, а ова информација је наљутила и Украјинце, који сматрају да то ствара лошу слику о њиховом граду. Украјинци чак позивају Шпанце и Енглезе да бесплатно преспавају у њиховим кућама.

Међутим, за Шпанце су већи проблем цене авионских карата. Они који још нису купили карте, морали би сада да плате најмање 1.000 долара за повратну карту до Кијева.

Улазнице које су вратили навијачи Реала не могу да буду прослеђене Ливерпулу, а могуће је да један део трибина са навијачима мадридског клуба остане празан.

Оба клуба добила су по само 16.626 улазница за финале ЛШ. Остало је припало домаћину, као и УЕФА-и која ће да их подели својим службеницима и спонзорима.

"Ако буде празних седишта на стадиону у Кијеву, УЕФА би морала да се стиди. Потпуно разумемо навијаче Реала, који би можда купили враћене улазнице, али не могу себи да приуште смештај и лет. Организација овог меча је дебакл, а надам се да ће УЕФА добро да размисли како ће да организује наредна финала", рекао је портпарол клуба навијача Ливерпула Џејмс Мекена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар