Navijači Reala vratili 2.000 karata za finale LŠ!

Navijači Reala vratili su 2. 000 ulaznica za finale Lige šampiona protiv Liverpula, koje je na programu 26. maja u Kijevu.

Fudbal 24.05.2018 | 18:00
Navijači Reala vratili 2.000 karata za finale LŠ!
Navijači Reala su vratili karte, jer imaju problema da pronađu smeštaj u Kijevu.

Takođe, pristalice madridskog kluba ne mogu da nađu prevoz do glavnog grada Ukrajine, jer su cene avionskih karata previsoke.

Cene hotelskih soba su naglo skočile kako se približava odigravanje finala LŠ, a ova informacija je naljutila i Ukrajince, koji smatraju da to stvara lošu sliku o njihovom gradu. Ukrajinci čak pozivaju Špance i Engleze da besplatno prespavaju u njihovim kućama.

Međutim, za Špance su veći problem cene avionskih karata. Oni koji još nisu kupili karte, morali bi sada da plate najmanje 1.000 dolara za povratnu kartu do Kijeva.

Ulaznice koje su vratili navijači Reala ne mogu da budu prosleđene Liverpulu, a moguće je da jedan deo tribina sa navijačima madridskog kluba ostane prazan.

Oba kluba dobila su po samo 16.626 ulaznica za finale LŠ. Ostalo je pripalo domaćinu, kao i UEFA-i koja će da ih podeli svojim službenicima i sponzorima.

"Ako bude praznih sedišta na stadionu u Kijevu, UEFA bi morala da se stidi. Potpuno razumemo navijače Reala, koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali ne mogu sebi da priušte smeštaj i let. Organizacija ovog meča je debakl, a nadam se da će UEFA dobro da razmisli kako će da organizuje naredna finala", rekao je portparol kluba navijača Liverpula Džejms Mekena.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar