Дел Пјеро, Роналдо, Тоти, Шевченко послали Пирла у пензију!

Један од најбољих везиста у последње две деценије Андреа Пирло званично се опростио од фудбала ревијалном утакмицом бројних звезда на миланском Сан Сиру.

Фудбал 22.05.2018 | 15:15
Дел Пјеро, Роналдо, Тоти, Шевченко послали Пирла у пензију!
Бивши фудбалер Интера, Милана, Јувентуса и Њурока окупио је бивше клупске и репрезентативне саиграче у Милану у дуелу "Белих и плавих звезда" завршеним симболичним ремијем 7:7.

Меч је обележио и емотиван тренутак када је 40-годишњи Пирло десет минута пре краја изашао са терена, а заменио га син Николо, који игра у омладинској школи Јувентуса. 

На Сан Сиру играли су играчи попут Паола Малдинија, Алесандра Несте, Хавијера Занетија, Руија Коште, Алесандра дел Пјера, Филипа Инзагија, Роналда де Лиме, Франческа Тотија, Кристијана Вијерија (Беле звезде), као и Кафуа, Марка Матерација, Масима Амбросинија, Кларенса Седорфа, Роналдиња, Андреја Шевченка, Карлоса Тевеса, Луке Тонија (Плаве звезде)... 

На опроштају Пирла, човека са трофејом Светског првенства, две Лиге шампиона и шест Серија А, асови попут Инзагија (три гола), Шевченка (два), Вијерија (један), Дел Пјера (један), Кафуа и других показали су да би и у позним годинама могли пуно да дају на терену.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар