Del Pjero, Ronaldo, Toti, Ševčenko poslali Pirla u penziju!

Jedan od najboljih vezista u poslednje dve decenije Andrea Pirlo zvanično se oprostio od fudbala revijalnom utakmicom brojnih zvezda na milanskom San Siru.

Fudbal 22.05.2018 | 15:15
Del Pjero, Ronaldo, Toti, Ševčenko poslali Pirla u penziju!
Bivši fudbaler Intera, Milana, Juventusa i Njuroka okupio je bivše klupske i reprezentativne saigrače u Milanu u duelu "Belih i plavih zvezda" završenim simboličnim remijem 7:7.

Meč je obeležio i emotivan trenutak kada je 40-godišnji Pirlo deset minuta pre kraja izašao sa terena, a zamenio ga sin Nikolo, koji igra u omladinskoj školi Juventusa. 

Na San Siru igrali su igrači poput Paola Maldinija, Alesandra Neste, Havijera Zanetija, Ruija Košte, Alesandra del Pjera, Filipa Inzagija, Ronalda de Lime, Frančeska Totija, Kristijana Vijerija (Bele zvezde), kao i Kafua, Marka Materacija, Masima Ambrosinija, Klarensa Sedorfa, Ronaldinja, Andreja Ševčenka, Karlosa Tevesa, Luke Tonija (Plave zvezde)... 

Na oproštaju Pirla, čoveka sa trofejom Svetskog prvenstva, dve Lige šampiona i šest Serija A, asovi poput Inzagija (tri gola), Ševčenka (dva), Vijerija (jedan), Del Pjera (jedan), Kafua i drugih pokazali su da bi i u poznim godinama mogli puno da daju na terenu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar