Видео - Просинечки: Биће тешко Србији да прође групу!

Легенда југословенског фудбала Роберт Просинечки сматра да ће Србији бити изузетно тешко да прође групу на Светском првенству.

Фудбал 24.05.2018 | 10:00
Видео - Просинечки: Биће тешко Србији да прође групу!
"Орлови" ће у Русији играти против Костарике, Швајцарске и Бразила у другој половини јуна.

"Јако тешка група, колико год неко говори Швајцарска, па Костарика... Мени је Бразил главни фаворит, и не само у тој групи, него и за освајање Светског првенства. Тешка група, биће тешко Србији да прође, али има квалитет, можда би и могла. Швајцарци су се показали протеклих година. Иду на такмичења, сазрели су с овом реопрезентацијом. Играчи у им најбољим клубовима, дуго играју заједно. Тешка и добра репрезентација. Све су победили осим пооследњу уутакмицу протиов Португала, па су морали у бараж", рекао је Просинечки за "Сос канал". 

Осим фудбалер, Србију ће на Мундијалу представљати и судија Милодар Мажић, који ће у суботу да дели правду у финалу Лиге шампиона, па је међу кандидатима и за финале СП. 

"Ради се о квалитетном судији, тешко је рећи да је неко размишљао да ће доћи довде, али ево га финале Лиге шампиона. Показао је квалитет, трудом, један је од најбољих. Доста пута ми је судио, да ли сам био љут на судију? Ма, који тренер није... Али сада ће доћи ВАР па ће нам ваљда бити лакше", додао је популарни Жури.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар