Video - Prosinečki: Biće teško Srbiji da prođe grupu!

Legenda jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki smatra da će Srbiji biti izuzetno teško da prođe grupu na Svetskom prvenstvu.

Fudbal 24.05.2018 | 10:00
Video - Prosinečki: Biće teško Srbiji da prođe grupu!
"Orlovi" će u Rusiji igrati protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila u drugoj polovini juna.

"Jako teška grupa, koliko god neko govori Švajcarska, pa Kostarika... Meni je Brazil glavni favorit, i ne samo u toj grupi, nego i za osvajanje Svetskog prvenstva. Teška grupa, biće teško Srbiji da prođe, ali ima kvalitet, možda bi i mogla. Švajcarci su se pokazali proteklih godina. Idu na takmičenja, sazreli su s ovom reoprezentacijom. Igrači u im najboljim klubovima, dugo igraju zajedno. Teška i dobra reprezentacija. Sve su pobedili osim pooslednju uutakmicu protiov Portugala, pa su morali u baraž", rekao je Prosinečki za "Sos kanal". 

Osim fudbaler, Srbiju će na Mundijalu predstavljati i sudija Milodar Mažić, koji će u subotu da deli pravdu u finalu Lige šampiona, pa je među kandidatima i za finale SP. 

"Radi se o kvalitetnom sudiji, teško je reći da je neko razmišljao da će doći dovde, ali evo ga finale Lige šampiona. Pokazao je kvalitet, trudom, jedan je od najboljih. Dosta puta mi je sudio, da li sam bio ljut na sudiju? Ma, koji trener nije... Ali sada će doći VAR pa će nam valjda biti lakše", dodao je popularni Žuri.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar