Синан Сакић иде на трансплантацију у Падову

Популарном певачу фолк музике предстоји операција јетре у Италији.

Забава 22.05.2018 | 12:16
Синан Сакић иде на трансплантацију у Падову
ФОЛК певач Синан Сакић, који је прошле недеље превезен из Клиничког центра Србије у једну приватну београдску клинику, очекује ових дана позив из Падове, где би требало да му се уради трансплантација јетре. Његова породица је интензивно у контакту са клиником у Италији, где ће, како сазнајемо, бити превезен хеликоптером или авионом због певачевог озбиљног здравственог стања.

Синан је почетком маја имао заказан преглед у Падови на који није отишао јер је породица очекивала да ће бити оперисан у Београду.

Некадашњи певач “Јужног ветра” и даље се налази у приватној клиници, осећа се боље него кад је примљен у ту установу а свакодневно га посећују супруга Сабина и синови Ален и Ернест.

Популарном певачу су прошле године уграђени стентови у жучне канале али је после детаљних прегледа установљено да мора на трансплантацију јетре.

Синан Сакић је крајем априла примљен у Клинички центар Србије како би му се урадила припрема за пресађивање органа, али је прошле недеље напустио болницу на захтев породице. Том приликом је приведен његов син Ернест који је истог дана пуштен али, како сазнајемо, против њега неће бити покренут кривични поступак, јер за то нема елемената.

Новости
фото:интернет
 
 

Коментари / 0

Оставите коментар