ДК: Индијци стижу у Краљево!

Међународна тениска федерација одобрила је да се плеј-оф меч Дејвис купа игра у Спортском центру "Ибар".  Српским тенисерима домаћинство у септембру у плеј-офу Светске групе Дејвис купа.

Тенис 23.05.2018 | 10:30
ДК: Индијци стижу у Краљево!
Меч Србија - Индија, за опстанак у Светској групи Дејвис купа, биће одигран од 14. до 16. септембра у Краљеву.

Србија, као домаћин, изразила је жељу да са Индијом игра у краљевачком СЦ "Ибар", а дефинитивну одлуку о томе донела је Међународна тениска федерација (ИТФ).

Ову годину је национални тим почео поразом од САД у Нишу (1:3), па ће кроз плеј-оф покушати да осигура још један циклус учешћа у елитном рангу, чији су "орлови" били шампиони 2010. и финалисти 2013. године.

За опстанак у елити бориће се вољом жреба као домаћин против репрезентације Индије за опстанак у Светској групи и победу која би донела Србији и 2019. такмичење у најелитнијој групи у којој је два пута играла финале (2010. и 2013), освојила трофеј 2010. године.

Индија и Србија пре четири године су у Бангалору такође играле за опстанак у Светској групи, а одлучујући поен нашем тиму је донео Филип Крајиновић - 2:3. Тада су још наступили Душан Лајовић у синглу, а Ненад Зимоњић и Илија Бозољац у дублу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар