''Бед блу бојси'' направили заседу и напали ''Делије'' у Хрватској!

Навијачи Динама из Загреба сукобили су се са присталицама Црвене звезде у Хрватској, јавља Индеx.

Фудбал 21.05.2018 | 19:00
''Бед блу бојси'' направили заседу и напали ''Делије'' у Хрватској!
Код мотела Плитвице на обилазници око хрватске престонице дошло је до сукоба навијача због чега је на аутопуту настао застој.

'Бед блу бојси' су направили заседу навијачима црвено-белих који су се враћали из Београда са прославе титуле првака Србије. Навијачи су прославу организовали у суботу увече после утакмице са Вождовцем на "Маракани" (5:1).

"Неколико држављана Словеније у два комбија словеначких таблица у недељу је, 20. маја 2018, на граничном прелазу Брегана, на излазу из Републике Хрватске, пријавило полицијским службеницима да их је на аутопуту у близини мотела Плитвице, различитим предметима напало више особа, које су се потом убрзо удаљиле. Лекарску помоћ коју су им понудили полицијски службеници, словеначки држављани су одбили. У догађају нико није повређен, а материјалну штету на возилима нису могли да процене. Полицијски службеници утврђују све околности овог догађаја", наводи се у саопштењу хрватске полиције како преноси Индеx.

Да подсетимо, Звезда је у суботу славила 28. титулу првака Србије у фудбалу, а навијачи су после утакмице са Вождовцем пешака ишли од стадиона "Рајко Митић" до споменика Победнику на Калемегдану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар