''Bed blu bojsi'' napravili zasedu i napali ''Delije'' u Hrvatskoj!

Navijači Dinama iz Zagreba sukobili su se sa pristalicama Crvene zvezde u Hrvatskoj, javlja Index.

Fudbal 21.05.2018 | 19:00
''Bed blu bojsi'' napravili zasedu i napali ''Delije'' u Hrvatskoj!
Kod motela Plitvice na obilaznici oko hrvatske prestonice došlo je do sukoba navijača zbog čega je na autoputu nastao zastoj.

'Bed blu bojsi' su napravili zasedu navijačima crveno-belih koji su se vraćali iz Beograda sa proslave titule prvaka Srbije. Navijači su proslavu organizovali u subotu uveče posle utakmice sa Voždovcem na "Marakani" (5:1).

"Nekoliko državljana Slovenije u dva kombija slovenačkih tablica u nedelju je, 20. maja 2018, na graničnom prelazu Bregana, na izlazu iz Republike Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu u blizini motela Plitvice, različitim predmetima napalo više osoba, koje su se potom ubrzo udaljile. Lekarsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili. U događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli da procene. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog događaja", navodi se u saopštenju hrvatske policije kako prenosi Index.

Da podsetimo, Zvezda je u subotu slavila 28. titulu prvaka Srbije u fudbalu, a navijači su posle utakmice sa Voždovcem pešaka išli od stadiona "Rajko Mitić" do spomenika Pobedniku na Kalemegdanu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar