Пословни форум БиХ у Атини

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак учествоваће 22. маја 2018. године на Пословном форуму БиХ-Грчка у Атини, чији је организатор Министарство иностраних послова БиХ, у сарадњи са Министарством спољне трговине и економских односа БиХ и Спољнотрговинском комором БиХ.

 

Босна и Херцеговина 21.05.2018 | 11:59
Пословни форум БиХ у Атини
Током Пословног форума планирано је потписивање Меморандума о разумијевању између Грчке федерације предузећа (СЕВ) и Спољнотрговинске коморе БиХ, а одржаће се већи број састанака привредника из БиХ и Грчке, који ће учествовати на Форума. 

На отварању Пословног форума, поред министра Црнадка, говориће и Мирко Шаровић, министар спољне трговине и економских односа БиХ, Немања Васић, потпредсједник Спољнотрговинске коморе БиХ и Гордан Милинић, директрор Агенције за унапређење страних инвестиција у БиХ (ФИПА).

Са грчке стране, на форуму ће учествовати представници Грчке федерације предузећа (СЕВ), представници Министарства иностраних послова Грчке, као и представници Министарства инвестиција Грчке.

Током посете Грчкој министар Црнадак ће се састати и са Гиоргос Катроугалос, алтернативним министром иностраних послова Грчке, саопштено је из МИП БиХ.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хе хе хе

21.05.2018 10:19

Опет Црни путује дрзавним парама убудале јел и сад води руменка ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Хе Хе Хе

21.05.2018 11:33

Јадни сте СНСД ботови. Црнадак добро ради свој посао али ви би вољели да је Зељкица на том мјесту. мало морген!!!!

Name

Јела

21.05.2018 11:34

Бас бих вољела видјети резултате на медј. плану Спирица и Трисицке док је Снсд био у Савјету министара.

Name

Ре хе хе хе

21.05.2018 12:01

Па ста сад фали и пословном форуму.Нема боље прилике да се бизнисмени упознају.Луда земља скроз.