Poslovni forum BiH u Atini

Ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvovaće 22. maja 2018. godine na Poslovnom forumu BiH-Grčka u Atini, čiji je organizator Ministarstvo inostranih poslova BiH, u saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Spoljnotrgovinskom komorom BiH.

 

Bosna i Hercegovina 21.05.2018 | 11:59
Poslovni forum BiH u Atini
Tokom Poslovnog foruma planirano je potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Grčke federacije preduzeća (SEV) i Spoljnotrgovinske komore BiH, a održaće se veći broj sastanaka privrednika iz BiH i Grčke, koji će učestvovati na Foruma. 

Na otvaranju Poslovnog foruma, pored ministra Crnadka, govoriće i Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Nemanja Vasić, potpredsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH i Gordan Milinić, direktror Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA).

Sa grčke strane, na forumu će učestvovati predstavnici Grčke federacije preduzeća (SEV), predstavnici Ministarstva inostranih poslova Grčke, kao i predstavnici Ministarstva investicija Grčke.

Tokom posete Grčkoj ministar Crnadak će se sastati i sa Giorgos Katrougalos, alternativnim ministrom inostranih poslova Grčke, saopšteno je iz MIP BiH.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

He he he

21.05.2018 10:19

Opet Crni putuje drzavnim parama ubudale jel i sad vodi rumenka ?

ODGOVORITE
Name

Re He He He

21.05.2018 11:33

Jadni ste SNSD botovi. Crnadak dobro radi svoj posao ali vi bi voljeli da je Zeljkica na tom mjestu. malo morgen!!!!

Name

Jela

21.05.2018 11:34

Bas bih voljela vidjeti rezultate na medj. planu Spirica i Trisicke dok je Snsd bio u Savjetu ministara.

Name

Re he he he

21.05.2018 12:01

Pa sta sad fali i poslovnom forumu.Nema bolje prilike da se biznismeni upoznaju.Luda zemlja skroz.