Зашто Абрамович није гледао Челси? Нема визу!

Да, и то се дешава. . .

Фудбал 22.05.2018 | 14:00
Зашто Абрамович није гледао Челси? Нема визу!
Роман Абрамович је "упумпавањем" свог новца у Челси створио један од најјачих клубова света у овом веку, али није могао да гледа подизање 18. трофеја у његовој ери.

Челси је на "Вемблију" голом Едена Азара из пенала победио Манчестер јунајтед 1:0 (1:0) и тако дошао до трофеја ФА Купа, петог откако је руски олигарх власник клуба, али уместо њега на трибинама била је његова сарадница Марина Грановскаја.

Није у питању свађа са играчима, ни са тренером, нити има намере да прода клуб - разлог због ког Абрамович није био не само на "Вемблију", него у Енглеској - јесте виза!

"Финанциал Тимес" преноси да власти у Уједињеном Краљевству и даље нису обновили визу Роману Абрамовичу која је истекла прошлог месеца, а 13. најбогатији човек на Острву, може се рећи, испашта због "затегнутих" геополитичких односа на релацији Москва - Енглеска, односно запад.

Извор овог листа наводи да је једна од блиских особа Абрамовичу саопштина да УК није одбила његов захтев за визу, али да овога пута продужавање траје много дуже него иначе.

Роман Абрамович је власник Челсија од 2003. године када је купио клуб од Кена Бејтса и убрзо "помутио" рачуне Манчестер јунајтеду и Арсеналу освојивши две везане титуле након ангажовања Жозеа Муриња.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар