Zašto Abramovič nije gledao Čelsi? Nema vizu!

Da, i to se dešava. . .

Fudbal 22.05.2018 | 14:00
Zašto Abramovič nije gledao Čelsi? Nema vizu!
Roman Abramovič je "upumpavanjem" svog novca u Čelsi stvorio jedan od najjačih klubova sveta u ovom veku, ali nije mogao da gleda podizanje 18. trofeja u njegovoj eri.

Čelsi je na "Vembliju" golom Edena Azara iz penala pobedio Mančester junajted 1:0 (1:0) i tako došao do trofeja FA Kupa, petog otkako je ruski oligarh vlasnik kluba, ali umesto njega na tribinama bila je njegova saradnica Marina Granovskaja.

Nije u pitanju svađa sa igračima, ni sa trenerom, niti ima namere da proda klub - razlog zbog kog Abramovič nije bio ne samo na "Vembliju", nego u Engleskoj - jeste viza!

"Financial Times" prenosi da vlasti u Ujedinjenom Kraljevstvu i dalje nisu obnovili vizu Romanu Abramoviču koja je istekla prošlog meseca, a 13. najbogatiji čovek na Ostrvu, može se reći, ispašta zbog "zategnutih" geopolitičkih odnosa na relaciji Moskva - Engleska, odnosno zapad.

Izvor ovog lista navodi da je jedna od bliskih osoba Abramoviču saopština da UK nije odbila njegov zahtev za vizu, ali da ovoga puta produžavanje traje mnogo duže nego inače.

Roman Abramovič je vlasnik Čelsija od 2003. godine kada je kupio klub od Kena Bejtsa i ubrzo "pomutio" račune Mančester junajtedu i Arsenalu osvojivši dve vezane titule nakon angažovanja Žozea Murinja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar