Златна епоха на новосадском сајму

Дестилерија "Епоха" из Бобетиног Брда код Лопара награђена је великом златном медаљом за квалитет ракије шљивовице "Класика" на 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду.

Република Српска 19.05.2018 | 20:20
Златна епоха на новосадском сајму
Власник „Епохе“ Бојан Џувелековић рекао је да су награде знак да је ова модерна дестилерија на путу успијеха и квалитета.

"Нећемо стати на овоме када је промоција мајевичког краја и овог бренда у питању, посебно нас радује то што смо освојили и златну медаљу за ракију кајсијевачу која је из породичне архиве", рекао је Џувелековић.

Он је најавио представљање домаћих ракија и на скупу српске дијаспоре у швајцарском граду Диетикон који ће се одржати 2. и 3. јуна.

"Епоха" је награђена и за ракију од крушке виљамовке "Романтика", а добитник је плакете Новосадског сајма за укупан квалитет представљених ракија.

Предсједник комисије за оцјењивање квалитета јаких алкохолних пића Нинислав Никићевић рекао је на данашњем уручењу награда да је било много узорака и да је комисија била задовољна квалитетом свих производа.

Никићевић је истакао да су ракије од шљивовице најбољи квалитет.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драго

19.05.2018 20:06

Понос Мајевице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мачковац

19.05.2018 20:32

Џаба долазите у Швајцарску. Овде вас чека празна хала. Прошле године за три дана није било ни педесет посјетилаца. Ово је Ћоћина приватна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г.Мачковац

19.05.2018 22:09

Ћоћо је за тебе господин, завидни цовјеце

Name

Курјак

20.05.2018 07:09

Свака част за браћу Џувелековиће, Бобетино Брдо и Лопаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

21.05.2018 09:02

ВИДИ СЕ ДА ОВИ ИЗ ГОРЊЕГ МАЦКОВЦА ВУКУ НА СТРАНУ СВОГ КОМСИЈЕ ЦОЦЕ ИЗ ЈАБЛАНИЦЕ ЗРАЗЛИКУ ОД ОВОГ ИЗ МАЦКОВЦА КОЈИ ИМ ПРАВО КАДА КЕ РЕКАО ДА КЕ ТО ЦОЦИНА ПРЕДСТАВА, ЦОЦО И ЈЕСТЕ ГОСПОДИН АЛИ МАНИПУЛАТОР,ЗНА СЕ ЦОЦИНА РАБОТА ОВДЈЕ У СВИЦИ, ДА ЈЕСТЕ ОН УСПЈЕСАН ЦОВЈЕК АЛИ МАНИПУЛАЦИЈОМ И УБИРАЊЕН КАЈМАКА ОД СВИХ ПРЕДСТАВА КОЈЕ СЕ ДЕСАВАЈУ ОВДЈЕ,ДА ЈЕСТЕ СА ОН ДОСТА ОРГАНИЗУЈЕ ОВДЈЕ АЛИ ТО НЕ РАДО З ОГ МАЈЕВИЦЕ,ЛОПАРА И НАСЕГ НАРОДА НЕГО ЗБОГ СЕБЕ..