Zlatna epoha na novosadskom sajmu

Destilerija "Epoha" iz Bobetinog Brda kod Lopara nagrađena je velikom zlatnom medaljom za kvalitet rakije šljivovice "Klasika" na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Republika Srpska 19.05.2018 | 20:20
Zlatna epoha na novosadskom sajmu
Vlasnik „Epohe“ Bojan Džuveleković rekao je da su nagrade znak da je ova moderna destilerija na putu uspijeha i kvaliteta.

"Nećemo stati na ovome kada je promocija majevičkog kraja i ovog brenda u pitanju, posebno nas raduje to što smo osvojili i zlatnu medalju za rakiju kajsijevaču koja je iz porodične arhive", rekao je Džuveleković.

On je najavio predstavljanje domaćih rakija i na skupu srpske dijaspore u švajcarskom gradu Dietikon koji će se održati 2. i 3. juna.

"Epoha" je nagrađena i za rakiju od kruške viljamovke "Romantika", a dobitnik je plakete Novosadskog sajma za ukupan kvalitet predstavljenih rakija.

Predsjednik komisije za ocjenjivanje kvaliteta jakih alkoholnih pića Ninislav Nikićević rekao je na današnjem uručenju nagrada da je bilo mnogo uzoraka i da je komisija bila zadovoljna kvalitetom svih proizvoda.

Nikićević je istakao da su rakije od šljivovice najbolji kvalitet.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Drago

19.05.2018 20:06

Ponos Majevice.

ODGOVORITE
Name

Mačkovac

19.05.2018 20:32

Džaba dolazite u Švajcarsku. Ovde vas čeka prazna hala. Prošle godine za tri dana nije bilo ni pedeset posjetilaca. Ovo je Ćoćina privatna rabota.

ODGOVORITE
Name

G.Mačkovac

19.05.2018 22:09

Ćoćo je za tebe gospodin, zavidni covjece

Name

Kurjak

20.05.2018 07:09

Svaka čast za braću Džuvelekoviće, Bobetino Brdo i Lopare

ODGOVORITE
Name

XXX

21.05.2018 09:02

VIDI SE DA OVI IZ GORNJEG MACKOVCA VUKU NA STRANU SVOG KOMSIJE COCE IZ JABLANICE ZRAZLIKU OD OVOG IZ MACKOVCA KOJI IM PRAVO KADA KE REKAO DA KE TO COCINA PREDSTAVA, COCO I JESTE GOSPODIN ALI MANIPULATOR,ZNA SE COCINA RABOTA OVDJE U SVICI, DA JESTE ON USPJESAN COVJEK ALI MANIPULACIJOM I UBIRANJEN KAJMAKA OD SVIH PREDSTAVA KOJE SE DESAVAJU OVDJE,DA JESTE SA ON DOSTA ORGANIZUJE OVDJE ALI TO NE RADO Z OG MAJEVICE,LOPARA I NASEG NARODA NEGO ZBOG SEBE..