Амбасада БиХ демантује медије

Амбасадорка БиХ у Израелу Јелена Рајаковић демантовала је данас да је присуствовала отварању америчке амбасаде у Јерусалиму. .

Босна и Херцеговина 18.05.2018 | 13:23
Амбасада БиХ демантује медије
"Одговорно тврдим да отварању америчке амбасаде у том граду, које је било праћено одређеним програмом и пријемом, нико из Амбасаде БиХ није присуствовао ни у једном дијелу, дакле ни церемонији отварања ни пријему", саопштила је амбасадорка БиХ у Израелу Јелена Рајаковић.

Амбасадорка Рајаковић каже да је дан раније, прије отварања америчке амбасаде у Јерусалиму, присуствовала пријему који је премијер Израела Бењамин Нетанијаху са супругом организовао у МИП- у Израела за чланове породице америчког предсједника Доналда Трампа, америчке сенаторе и конгресмене, стране дипломате и домаће високе званице.

"Очигледно је приликом преузимања вијести дошло до превида да се ради о два различита догађаја, одржана различитог датума. Обзиром да говоримо о врло деликатном питању када се ради о односима двије земље, желим да подсјетим да је став Босне и Херцеговине да без прејудицирања будућег статуса Јерусалима подржава идеју постојања двије независне државе, Израела и Палестине, које треба да живе у миру и просперитету једна поред друге у складу са релевантним резолуцијама Савјета безбједности УН, као основом за постизање трајног рјешења кризе на Блиском истоку", каже се у саопштењу амбасадорке БиХ у Израелу.

Поједини медији су објавили претходних дана да је свечаном дијелу отварања америчке амбасаде у Јерусалиму присуствовала и амбасадорка БиХ у тој држави, а што је изазвало различите реакције тим поводм.

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

РАНА

18.05.2018 11:54

Она амбасадор БиХ у Израелу. О Бозе хоцу да умрем. Бас нам нема помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За рану

18.05.2018 13:27

А ста јој фали.

Name

Ре ранс

18.05.2018 14:26

Црвени кмеру требао ти или Нилола Спириц да будете амбасадори ? Неваља она јер је изнијела и јавност да непостоји никакво представниство РС-е у Израелу а црвена банда потросила стотине хиљада марака на то "представниство".

Name

Рана

18.05.2018 16:29

Ко напада без разлога српске амбасадоре.Није ово први пут.

Name

XXX

18.05.2018 20:08

Црвени кмери требали сте Душанку Мајкић поставити за амбасадора кад вам ова не ваља. Она је капацитет за двије жене. Ови какви год да су од ваших нема горих. То су чињенице. Жена вас раскринкала и ваше лоповлуке и то вам је проблем. Марковићка мора у бању о државном трошку. Угојила се па кичмени стуб отишао од вишка килограма и сталног сједења. Мајкићка узела лову и један дан била у пензији па се вратила. То вам је нормално?

Name

Неко

19.05.2018 01:48

Па И да је пресустовала церемонији неби се свет окренио наопацке. Сјети мо се слуцј Гадафи . Хоце неце напослетку Мора !!! А да не прицамо о слуцају Палестина УН када је Босна била суздрзана. Бити Пријатељ са Yанкима морас бити И послусан или те нема на мапи. Бакир казе незна ниста. Игор реце не парати све догодаје а Јелена реце није ни била. Типицно Балканиски Манталитет,

Name

Уф

18.05.2018 13:20

Ја мислио Шешељ и Михајловичка се рукују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти мислио

18.05.2018 16:03

Ста ти мислис теби ни Фројд не би помогао.Ал не цитате ви то.Забрањено.

Name

Владимир

18.05.2018 13:21

СЗП у институцијама БиХ има власт и именује своје кадрове на истакнуте, руководеће функције. Кадровска политика им је ужасна, имали смо прилику видјети много неадекватних кадрова, кадрова који не испуњавају услове да обављају дате послове, као и кадрове који су испунили услове за одлазак у пензију, а већ пар година раде без проблема. Ако сте овако мислили водити и РС онда се надам да никада нећете доћи у прилику за то. Нису ни у позицији сјајни али у односу на СЗП много боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

18.05.2018 18:06

Провидан си Владимире кадрови сзп неваљају али позиције су бољи. Зато сто су то твоји

Name

Цвјетко

18.05.2018 14:08

А зна ли та Јелена израелски језик или има тим превидилаца па нас изађе скупља пита од тепсије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

21.05.2018 06:01

А знас ли ти који се језик говори у Израелу? Израелски језик???? Ко све даје себи право да говори... страсно.

Name

Орао пао орао пао соко долазиа

18.05.2018 14:11

А бас је лијепа, да нисам вако рузан била би моја.

ОДГОВОРИТЕ