Партизанови шпицеви за наредну сезону - Шкулетић и Николић!

Једни преговори почињу, други завршени! Црно-бели поново активирали жељу из претходних прелазних рокова, а договорили трансфер првог стрелца Спартака.

Фудбал 20.05.2018 | 17:00
Партизанови шпицеви за наредну сезону - Шкулетић и Николић!
Тренд повратника у Хумску улицу овог лета могао би да настави - Петар Шкулетић. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, корпулентни центарфор прва је жеља спортског сектора за освежење у нападу уочи предстојећег прелазног рока и одређени кораци у покушају ангажмана првотимца Генчлербирлигија већ су направљени.

Управа црно-белих се распитивала под којим условима може да доведе Шкулетића, а како сад ствари стоје шансе за реализацију посла су више него охрабрујуће. Што не значи да ће рођени Даниловграђанин сигурно завршити на Топчидерксом брду, међутим, руководиоци Парног ваљка уверени су да ће из другог покушаја бити успешни. Подсетимо, минулог лета Петар је словио као пик број, пројектована замена Урошу Ђурђевићу, да би се у последњи час преселио у Турску, где је за клуб из Анкаре постигао десет голова (седам у првенству и три у купу). Овог лета улази у завршну годину сарадње са Генчлером и то је један од адута Партизана.

Други су одлични пословни односи са Шкулетићевим заступником, Радојицом Божовићем, летос посредником у доласку штопера Милана Митровића, а зимус заслужном за останак голмана Владимира Стојковића, па се црно-бели надају да би и трећи пут могао да им буде срећне руке и убеди свог клијента да је за његову каријеру најбоље да се опет опроба у црно-белом дресу. Претходни мандат био је изузетан на личном плану (28 голова и 13 асистенција на 40 мечева), не и на клупском, јер није успео да се домогне трофеја, па је и то једна од идеја водиља која би могла да га врати у клуб у коме је „порастао“.

Пре Петра Шкулетића, с којим би тек требало да почну званични преговори, Партизан ће ангажовати и једног нападача из овдашње лиге. У пиитању је Немања Николић, први стрелац Спартак Ждрепчеве крви, кога је желела и Црвена звезда. Можда баш због интересовања вечитог ривала, црно-бели су пожурили и експресно се договорили не само са играчем, већ и управом Суботичана. Бар према писању Спортског журнала, с тим што остаје дилема да ли ће обештећење за Николића бити 300.000 евра, колико су тражили Плави голубови или је управа Парног ваљка успела да спусти цену.

Николић у среду вече није играо против вероватно будућег клуба. Према речима тренера ВладимираГаћиновића „кубири са повредом већ месец дана“, мада га то није спречило да минулог викенда постигна два гола са пенала у тријумфу на Радничким.

Евентуални долазак Петра Шкулетића и очекивана промоција Немање Николића значе да ће Партизан током лета сигурно напустити Леандре Тавамба, можда и Огњен Ожеговић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар