Звезда и три капитена Војводине у истом прелазном року!

Медојевић на корак од Маракане! После Мелега и Јованчића, још једна бивша узданица Лала на прагу стадиона Рајко Митић.

Фудбал 20.05.2018 | 16:00
Звезда и три капитена Војводине у истом прелазном року!
Дамијану Ле Талеку ће бити понуђени фантастични услови за прилике у српском фудбалу, али се чини да је Црвена звезда пронашла новог играча сличних карактеристика, који баш као и Француз може да покрива две позиције у тиму, штоперску и место задњег везног играча. У питању је СлободанМедојевић, који ће како стоје ствари бити прво појачање новопеченог шампиона, пише Спортски журнал.

Некадашњи капитен Војводине и првотимац немачког друголигаша Дармштата могао би да задужи опрему црвено-белих већ у првим јунским данима.

Црвена звезда би тако у истом прелазном року могла да анагажује чак тројицу фудбалера који су носили капитенску траку у новосадској Стараој дами, пошто је познато да су близу потписа уговора са Београђанима и Душан Јованчић, односно Дејан Мелег.

Медојевић (27) се није баш наиграо фудбала у последње две сезоне. То се променило у последњих неколико месеци, након потписа за Дармштат, где је пролетос забележио 12 наступа у Цвајти, али би повратак у српски фудбал дефинтивно могао да му помогне да врати континуитет игара и подсети због чега је својевремено био један од најталентованијих играча са ових простора.

Медојевић је поникао у фудбалској школи Војводине, а 2012. године отишао је у Волфзбург за обештећење од 2.000.000 евра. Потом је отишао у Ајнтрахт, а онда и Дармштат. Ако дође на стадион Рајко Митић, Црвена звезда ће му постати пети клуб у професионалној каријери.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар