Zvezda i tri kapitena Vojvodine u istom prelaznom roku!

Medojević na korak od Marakane! Posle Melega i Jovančića, još jedna bivša uzdanica Lala na pragu stadiona Rajko Mitić.

Fudbal 20.05.2018 | 16:00
Zvezda i tri kapitena Vojvodine u istom prelaznom roku!
Damijanu Le Taleku će biti ponuđeni fantastični uslovi za prilike u srpskom fudbalu, ali se čini da je Crvena zvezda pronašla novog igrača sličnih karakteristika, koji baš kao i Francuz može da pokriva dve pozicije u timu, štopersku i mesto zadnjeg veznog igrača. U pitanju je SlobodanMedojević, koji će kako stoje stvari biti prvo pojačanje novopečenog šampiona, piše Sportski žurnal.

Nekadašnji kapiten Vojvodine i prvotimac nemačkog drugoligaša Darmštata mogao bi da zaduži opremu crveno-belih već u prvim junskim danima.

Crvena zvezda bi tako u istom prelaznom roku mogla da anagažuje čak trojicu fudbalera koji su nosili kapitensku traku u novosadskoj Staraoj dami, pošto je poznato da su blizu potpisa ugovora sa Beograđanima i Dušan Jovančić, odnosno Dejan Meleg.

Medojević (27) se nije baš naigrao fudbala u poslednje dve sezone. To se promenilo u poslednjih nekoliko meseci, nakon potpisa za Darmštat, gde je proletos zabeležio 12 nastupa u Cvajti, ali bi povratak u srpski fudbal defintivno mogao da mu pomogne da vrati kontinuitet igara i podseti zbog čega je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora.

Medojević je ponikao u fudbalskoj školi Vojvodine, a 2012. godine otišao je u Volfzburg za obeštećenje od 2.000.000 evra. Potom je otišao u Ajntraht, a onda i Darmštat. Ako dođe na stadion Rajko Mitić, Crvena zvezda će mu postati peti klub u profesionalnoj karijeri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar