Звезда на слатким мукама!

Хофенхајм и Ђенова послали понуде за Радоњића! Велико интересовање за вихорног крилног нападача црвено-белих.

Фудбал 20.05.2018 | 14:00
Звезда на слатким мукама!
Италијанска Ђенова и учесник Лиге шампиона у наредној сезони, немачки Хофенхајм, послали су званичне понуде за Звездину „златну коку“ Немању Радоњића, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

У овом тренутку није познато о коликој своти новца се ради, али мора се имати на уму да су челници српског шампиона зимус одбили уносну понуду Штутгарта од 6.000.000 евра, што значи да би заинтересовани клубови у најмању руку морали да „испоштују“ цифру, ако не и да је озбиљно надмаше.Познато је и да црвено-белима припада 60 процената од евентуалног транфера.

У Црвеној звезди тренутно влада расположење да Радоњић није на продају, а појединци на стадиону Рајко Митић га не би продали ни за живу главу. Посебно што би вихорни крилни нападач могао да се нађе међу путницима за Мундијал у Русији, а онда би вредност могла драстично да му скочи.

Радоњић иза себе има најбољу сезону у каријери, али је опште мишљење да би тек у наредној могао да искаже сав свој потенцијал. То је наговестио у финишу сезоне, када је након индивидуалног рада на завршници почео у серији да тресе мреже противника.

С обзиром на интересовање, прво Штутгарта, а сада и Хофенхајма, јасно је да у Немачкој посебно цене његов квалитет. То и не чуди, с обзиром да је вероватно најбољи меч ове сезоне одиграо на гостовању у Келну, што је и сам поновио у неколико наврата.

Црвено-бели ће прилив средстава од продаје играча покушати да остваре на неким другим играчима. На Маракани је процењено да би од продаја Славољуба Срнића, Уроша Рачића и Луке Аџића збирно могли да инкасирају око 2.800.000 евра, а значајан приход би могао да се оствари и од евентуалне продајеАлександра Пешића, који је одличним партијама и великим бројем голова такође привукао пажњу страних клубова. Радоњић би могао да стигне на ред за продају, тек уколико се ти планирани одласци не би остварили, а клуб нашао у безизлазној ситуацији.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар