Zvezda na slatkim mukama!

Hofenhajm i Đenova poslali ponude za Radonjića! Veliko interesovanje za vihornog krilnog napadača crveno-belih.

Fudbal 20.05.2018 | 14:00
Zvezda na slatkim mukama!
Italijanska Đenova i učesnik Lige šampiona u narednoj sezoni, nemački Hofenhajm, poslali su zvanične ponude za Zvezdinu „zlatnu koku“ Nemanju Radonjića, saznaje MOZZART Sport.

U ovom trenutku nije poznato o kolikoj svoti novca se radi, ali mora se imati na umu da su čelnici srpskog šampiona zimus odbili unosnu ponudu Štutgarta od 6.000.000 evra, što znači da bi zainteresovani klubovi u najmanju ruku morali da „ispoštuju“ cifru, ako ne i da je ozbiljno nadmaše.Poznato je i da crveno-belima pripada 60 procenata od eventualnog tranfera.

U Crvenoj zvezdi trenutno vlada raspoloženje da Radonjić nije na prodaju, a pojedinci na stadionu Rajko Mitić ga ne bi prodali ni za živu glavu. Posebno što bi vihorni krilni napadač mogao da se nađe među putnicima za Mundijal u Rusiji, a onda bi vrednost mogla drastično da mu skoči.

Radonjić iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, ali je opšte mišljenje da bi tek u narednoj mogao da iskaže sav svoj potencijal. To je nagovestio u finišu sezone, kada je nakon individualnog rada na završnici počeo u seriji da trese mreže protivnika.

S obzirom na interesovanje, prvo Štutgarta, a sada i Hofenhajma, jasno je da u Nemačkoj posebno cene njegov kvalitet. To i ne čudi, s obzirom da je verovatno najbolji meč ove sezone odigrao na gostovanju u Kelnu, što je i sam ponovio u nekoliko navrata.

Crveno-beli će priliv sredstava od prodaje igrača pokušati da ostvare na nekim drugim igračima. Na Marakani je procenjeno da bi od prodaja Slavoljuba Srnića, Uroša Račića i Luke Adžića zbirno mogli da inkasiraju oko 2.800.000 evra, a značajan prihod bi mogao da se ostvari i od eventualne prodajeAleksandra Pešića, koji je odličnim partijama i velikim brojem golova takođe privukao pažnju stranih klubova. Radonjić bi mogao da stigne na red za prodaju, tek ukoliko se ti planirani odlasci ne bi ostvarili, a klub našao u bezizlaznoj situaciji.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar