Луки Лазукићу пријети затвор до три године?

Тужилаштво доставило суду оптужни предлог.

Забава 17.05.2018 | 13:31
Луки Лазукићу пријети затвор до три године?
ПРОТИВ Луке Лазукића у среду је Прво основно тужилаштво у Београду поднело суду оптужни предлог којим га терети за породично насиље над супругом, певачицом Наташом Беквалац, потврђено је "Новостима" у овој институцији. Да ли ће суд прихватити оптужни предлог тужилаштва и заказати суђење, или ће пак тражити неке допуне, остаје да се види. 
 
За дело које се Лазукићу ставља на терет запрећена је казна од три месеца до три године затвора. Мада је он то негирао, након разматрања свих доказа, тужилаштво је закључило да постоји оправдана сумња да је Лазукић извршио кривично дело насиље у породици, у зору 13. априла, у певачицином стану у Београду.

Први основни суд је недавно, на предлог тужилаштва, Лазукићу продужио меру забране приласка и комуникације са супругом, која може да траје до окончања кривичног поступка. Лазукић је у међувремену поднео кривичну пријаву против супруге због лажног пријављивања, али и против њеног оца Драгослава Беквалца који му је, наводно, у једној ТВ емисији, јавно претио.

Новости
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Никола

18.05.2018 09:44

Ма дајте... Овој ни неки од арханђела не би био достојан супруг каква је светица. Не знам цему се медији замлацују око ове к****. Удаје се свако мало а наводно је сваки туце. Слуцајност?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.05.2018 12:23

Браво !

Name

@НИКОЛА

20.05.2018 11:28

А ДА ТИ ЈЕ КОЈИМ СЛУЦАЈЕМ СЕСТРА,НЕБИ ТАКО ЛУПО, ТРЕБА СТАТИ У КРАЈ СИЛЕДЗИЈАМА И КУКАВИЦАМА КОЈИ СВОЈУ СНАГУ ПОКАЗУЈУ НА ЗЕНАМА ,ЛАЗУКИЦ ЈЕ СМРАД И КУКАВИЦА

Name

055

19.05.2018 08:03

Таман док се жена не снађе!

ОДГОВОРИТЕ