Важна стабилност Западног Балкана

Председник Европског парламента Антонио Тајани изјавио је данас у Софији да је за Европски унију кључна стабилност Западног Балкана.

Свијет 16.05.2018 | 17:57
Важна стабилност Западног Балкана
- Морамо да се бавимо Западним Балканом све више и више наредних месеци - поручио је Тајани.

Председник Европског парламента је пред састанак представника Европских народних партија, који се одржава пред самит ЕУ Западни Балкан у Софији, поручио да је добро што се разговара о ситуацији на Западном Балкану.

- За ЕУ, стабилност овог региона је кључна - поручио је Тајани.

Он је нагласио да се мора ојачати економска ситуација у многим земљам региона и подсетио да су Србија и Црна Гора већ кандидати за улазак у чланство ЕУ.

- Мој предлог је да се више новца уложи у инфраструктуру на Балкану - каже Тајани.

Председник Европског парламента похвалио је иницијативу комесарке Марије Габријел о дигиталној агенди за Балкан и настојања да се самање цено роминга у региону.
 
- Мораћемо да гледамо на Западни Балкна све више и више у месецима који следе - закључио је Тајани.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драганче

16.05.2018 16:03

Флоскуле...бла бла...колико само кошта све то шупљирање?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква ставилност

16.05.2018 16:05

Откако су нам на ледјима коло одиграли онај претилни идиот Де Микелис његов компањон Алојзије Павелиц Мок, теоретицар богацења аустоугарских супа банака на сверцу орузја новој НДХ и група њемацких љубитеља старих времена и пруге Берлин-Багдад , које се не одрицу ни послије два свјетска рата, тразенхе стабилности на Балкану је заиста најблазе рецено неуљудно.Односно поприлицно идиотско бриселска ујдурма.Осим кад је у питању богумилска компонента.Њој ваља све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новоматиц Адмирал

16.05.2018 20:40

Само појацајте Новоматицово прање новца преко балкана и то је то....свако нас сматрате да не можемо ништа друго бити осим курва и конобара....

ОДГОВОРИТЕ