Крстајићу сузе у очима у Мостару!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић примио је награду "Вечерњаков печат" за особу године у Босни и Херцеговини.

Фудбал 16.05.2018 | 15:45
Крстајићу сузе у очима у Мостару!
"Поштоване даме и господо, част и задовољство ми је да вас поздравим. Велика ми је част што сам вечерас део ове елите и што сам са овде два члана учесника Светског првенства, нажалост трећи није са нама, верујем да нас гледа.

Захваљујем се Вечерњаку на овом великом признајну и сигурно је ово за мене посебан дан. Као што знате долазим из Зенице и стицајем околности сам 90-тих година прешао у Србију. Али, када сам почињао да тренирам у мом Челику фудбал тренирао сам из љубави, а не да би једног дана био фудбалер", рекао је Крстајић са сузама у очима, а потом је и наставио:

"Нисам о томе сањао, него сам једноставно желео да играм у Челику и да једног дана можда заиграм фудбал у Зеници. Данас, као селектор Србије исто тако нисам очекивао да ћу доћи до ове позиције у којој сам данас. Тренерски посао сам кренуо да радим из љубави јер волим фудбал и зато што многу да допринесем нешто овој игри. На крају хвала још једном хвала свима и поносан сам што долазим из моје родне Зенице".

Поред Крстајића, награду за особу године у Босни и Херцеговини примили су и Вахид Халихоџић, Златко Далић и Владимир Петковић, који су одвели Јапан, Хрватску и Швајцарску на Мундијалу у Русији. Награду је доделио "Вечерњи лист БиХ" у Хрватском дому Стјепан Косача у Мостару.

Говор Младена Крстајића можете погледати од 7:04 до 8:48.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бмw

16.05.2018 21:38

Носталгија за Зеницом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко Кенгур

17.05.2018 00:42

Честитам!

ОДГОВОРИТЕ