Велико мајско чишчење на Емирејтсу!

Пометлан и Боро Приморац! Уз Венгера Арсенал напушта и његов штаб, као и шеф медицинског особља.

Фудбал 18.05.2018 | 21:20
Велико мајско чишчење на Емирејтсу!
Велико спремање се дешава на Емирејтсу. Године и године чекања на велики резултат су очигледно дојадиле прво навијачима, па потом и људима који одлучују у Арсеналу тако да је сазрело време за велике промене.

Кренуло се од Арсена Венгера, а завршиче се ко зна како. Јер уз Француза, који пак не планира да оде у пензију, прње ће морати да покупе многи који су са њим и дошли у Северни Лондон. Чак и они који су прво на Хајберију, а потом и на Емирејтсу још од те 1997. када је Венгер доведен из Грампус Ејта где је тренирао Пиксија Стојковића.

Како сазнају британски медији Арсенал напуштају први тренер Нил Банфилд (дошао 1997), тренер голмана Џери Пејтон (2003), фитнес стручњак Тони Колбер (1998), економ Пол Џонсон (1981), као и шеф медицинског стафа, Кевин Левин. Име које нама скреће највише пажње је Боро Приморац, вечни партнер Арсена Венгера, човек који је од 1997. обављао дужност асистента француског стручњака у Лондону. У питању је некадашњи југословенски фудбалер који је са великим успехом играо за Вележ и Хајдук, а и бранио је боје СФРЈ на више великих такмичења.

Какве их професионалне сиудбине даље очекују, видећемо наредних месеци.

Фото: Ацтион Имагес

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар