Veliko majsko čiščenje na Emirejtsu!

Pometlan i Boro Primorac! Uz Vengera Arsenal napušta i njegov štab, kao i šef medicinskog osoblja.

Fudbal 18.05.2018 | 21:20
Veliko majsko čiščenje na Emirejtsu!
Veliko spremanje se dešava na Emirejtsu. Godine i godine čekanja na veliki rezultat su očigledno dojadile prvo navijačima, pa potom i ljudima koji odlučuju u Arsenalu tako da je sazrelo vreme za velike promene.

Krenulo se od Arsena Vengera, a završiče se ko zna kako. Jer uz Francuza, koji pak ne planira da ode u penziju, prnje će morati da pokupe mnogi koji su sa njim i došli u Severni London. Čak i oni koji su prvo na Hajberiju, a potom i na Emirejtsu još od te 1997. kada je Venger doveden iz Grampus Ejta gde je trenirao Piksija Stojkovića.

Kako saznaju britanski mediji Arsenal napuštaju prvi trener Nil Banfild (došao 1997), trener golmana Džeri Pejton (2003), fitnes stručnjak Toni Kolber (1998), ekonom Pol Džonson (1981), kao i šef medicinskog stafa, Kevin Levin. Ime koje nama skreće najviše pažnje je Boro Primorac, večni partner Arsena Vengera, čovek koji je od 1997. obavljao dužnost asistenta francuskog stručnjaka u Londonu. U pitanju je nekadašnji jugoslovenski fudbaler koji je sa velikim uspehom igrao za Velež i Hajduk, a i branio je boje SFRJ na više velikih takmičenja.

Kakve ih profesionalne siudbine dalje očekuju, videćemo narednih meseci.

Foto: Action Images

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar