ФСС вс судије: Нова комисија, нови арбитри!

Видећемо како ће све испасти…

Фудбал 14.05.2018 | 19:00
ФСС вс судије: Нова комисија, нови арбитри!
Суђење Срђана Обрадовића у Суботици можда ће се памтити као кап која је прелила чашу. Само дан после контроверзног дуела Спартака и Радничког Обрадовић је приведен на информативни разговор у полицијску станицу у Јагодини, док је Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије најавио коначан обрачун са арбитрима.

Тачније, најавио је да ће Извршни одбор ФСС на седницу заказаној за 22. мај у Сурдулици, дан пре одржавања финала Купа. формирати потпуно нову Судијску комисију, која ће добити мандате да направи велике промене у судијским листама. Само неколико сати пре саопштења ФСС скоро свим медијима је са исте адресе дотурена и прича да ће председник Савеза Славиша Кокеза затражити да Обрадовић буде жестоко кажњен и скинут са листе судија.

Подсетимо, Судијска комисија је аутономна у одлучивању, али су са Теразија више пута изражавали незадовољство њеним радом. Додуше, нису само у Савезу били незадовољни арбитрима. Вероватно да нема клуба у Србији које се у скорије време није пожалио на учинак људи у црном.

По свему судећи, дошло је време да се ствари истерају на чистац. Или се бар тако надамо.

Иначе, Одбор за хитна питања ФСС је за свог новог, али и члана Извршног одбора Савеза именовао Партизанову легенду Ненада Бјековића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар