FSS vs sudije: Nova komisija, novi arbitri!

Videćemo kako će sve ispasti…

Fudbal 14.05.2018 | 19:00
FSS vs sudije: Nova komisija, novi arbitri!
Suđenje Srđana Obradovića u Subotici možda će se pamtiti kao kap koja je prelila čašu. Samo dan posle kontroverznog duela Spartaka i Radničkog Obradović je priveden na informativni razgovor u policijsku stanicu u Jagodini, dok je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije najavio konačan obračun sa arbitrima.

Tačnije, najavio je da će Izvršni odbor FSS na sednicu zakazanoj za 22. maj u Surdulici, dan pre održavanja finala Kupa. formirati potpuno novu Sudijsku komisiju, koja će dobiti mandate da napravi velike promene u sudijskim listama. Samo nekoliko sati pre saopštenja FSS skoro svim medijima je sa iste adrese doturena i priča da će predsednik Saveza Slaviša Kokeza zatražiti da Obradović bude žestoko kažnjen i skinut sa liste sudija.

Podsetimo, Sudijska komisija je autonomna u odlučivanju, ali su sa Terazija više puta izražavali nezadovoljstvo njenim radom. Doduše, nisu samo u Savezu bili nezadovoljni arbitrima. Verovatno da nema kluba u Srbiji koje se u skorije vreme nije požalio na učinak ljudi u crnom.

Po svemu sudeći, došlo je vreme da se stvari isteraju na čistac. Ili se bar tako nadamo.

Inače, Odbor za hitna pitanja FSS je za svog novog, ali i člana Izvršnog odbora Saveza imenovao Partizanovu legendu Nenada Bjekovića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar