Приведен судија Обрадовић!

И то због дешавања у Суботици!

Фудбал 14.05.2018 | 17:45
Приведен судија Обрадовић!
Фудбалски савез Србије је тражио скидање Срђана Обрадовића са листе судија, а полиција доказе да одлуке донете на утакмици између Спартака и Радничког у Суботици нису биле последице само погрешних процена. Вечерње новости јављају: Обрадовић је приведен у полицијску станицу у Јагодини!

Да се разумемо: привођење није исто што и хапшење. Што ће рећи да Обрадовић није, бар не још, оптужен за било какве нечасне радње. Новости даље пишу да је Обрадовић на информативном разговору у вези са дешавањима пре и током утакмице.

Подсетимо, Спартак је савладао Раднички са 2:0, али тек пошто је Обрадовић у размаку од само два минута показао два жута картона Милану Павкову, а потом свирао и два једанаестерца за Суботичане.

Велика прашина подигла се уочи утакмице фудбалера суботичког Спартака и нишког Радничког, а прави торнадо уследио је после утакмице на Градском стадиону у Суботици. 

Разлог - суђење Срђана Обрадовића. 

Имао је арбитар из Јагодине неколико спорних одлука, али највише се прича о другом пеналу за Спартак, када је лопта прошла кроз ноге играчу Радничког, а Обрадовић сигнализирао играње руком...

Спартак је победио 2:0 и уочи последњег кола преузео од Нишлија треће место, које води у квалификације за Лигу Европе. Оба поготка домаћи тим постигао је из пенала, а претходно су гости остали са играчем мање због два жута картона најбољем стрелцу Радничког, Милану Павкову.

Све те одлуке Срђана Обрадовића, по сазнањима Вечерњих новости, довеле су до тога да фудбалски судија у понедељак буде приведен на информативни разговор у полицијску станицу у Јагодини!

Извор: моззартспорт, мондо.рс

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар