Priveden sudija Obradović!

I to zbog dešavanja u Subotici!

Fudbal 14.05.2018 | 17:45
Priveden sudija Obradović!
Fudbalski savez Srbije je tražio skidanje Srđana Obradovića sa liste sudija, a policija dokaze da odluke donete na utakmici između Spartaka i Radničkog u Subotici nisu bile posledice samo pogrešnih procena. Večernje novosti javljaju: Obradović je priveden u policijsku stanicu u Jagodini!

Da se razumemo: privođenje nije isto što i hapšenje. Što će reći da Obradović nije, bar ne još, optužen za bilo kakve nečasne radnje. Novosti dalje pišu da je Obradović na informativnom razgovoru u vezi sa dešavanjima pre i tokom utakmice.

Podsetimo, Spartak je savladao Radnički sa 2:0, ali tek pošto je Obradović u razmaku od samo dva minuta pokazao dva žuta kartona Milanu Pavkovu, a potom svirao i dva jedanaesterca za Subotičane.

Velika prašina podigla se uoči utakmice fudbalera subotičkog Spartaka i niškog Radničkog, a pravi tornado usledio je posle utakmice na Gradskom stadionu u Subotici. 

Razlog - suđenje Srđana Obradovića. 

Imao je arbitar iz Jagodine nekoliko spornih odluka, ali najviše se priča o drugom penalu za Spartak, kada je lopta prošla kroz noge igraču Radničkog, a Obradović signalizirao igranje rukom...

Spartak je pobedio 2:0 i uoči poslednjeg kola preuzeo od Nišlija treće mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Oba pogotka domaći tim postigao je iz penala, a prethodno su gosti ostali sa igračem manje zbog dva žuta kartona najboljem strelcu Radničkog, Milanu Pavkovu.

Sve te odluke Srđana Obradovića, po saznanjima Večernjih novosti, dovele su do toga da fudbalski sudija u ponedeljak bude priveden na informativni razgovor u policijsku stanicu u Jagodini!

Izvor: mozzartsport, mondo.rs

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar