Звезда чека Тамиш у Железнику!

Црвено-бели би победом "оверили" прво место у А групи и обезбедили предност домаћег терена читавим током плеј-офа.

Кошарка 14.05.2018 | 18:30
Звезда чека Тамиш у Железнику!
Екипа Црвене звезде у уторак од 13 часова у дворани у Железнику дочекује Тамиш и завршава лигашки део домаћег првенства.

Звезда води на табели А групе са скором 7-2, колико има и Борац, али црвено-бели имају предност јер су били бољи у међусобним дуелима.

То значи да их победа над Панчевцима дели од предности домаћег терена, закључно са евентуалним наступом у финалу плеј-офа.

"Важно нам је да наставимо у истом ритму и да сачувамо прво место, које нам доноси предност домаћег терена у наставку такмичења. Антић се вратио, видели смо колико значи екипи, а сада је важно и да дође до своје рутине и такмичарског ритма, након дужег одсуства. Против Тамиша морамо да одиграмо максимално, јер се добро сећамо како смо дошли до победе у Панчеву", изјавио је Топић, под чијим вођством су већ савладани Борац и Златибор.

Последњег дана априла у Панчеву су црвено-бели славили резултатом 87:86, а пресудила је тројка Стефана Јанковића у последњем секунду.

Управо је наступ Јанковића у уторак неизвестан због повишене температуре, док је Марко Кешељ под упитником због лакше повреде.

Разлог за промену дворане је припрема хале "Александар Николић" за Фајнал ејт Евролиге у јуниорској конкуренцији, на коме ће учествовати и тим Црвене звезде, новог-старог првака Србије.

ПАРОВИ 10. КОЛА (уторак):

Црвена звезда - Тамиш 13.00
Младост - Борац 16.00
Мега Бемаx - Златибор 19.00

ТАБЕЛА: Звезда 7-2, Борац 7-2, Мега 5-4, Златибор 4-5, Тамиш 3-6, Златибор 1-8.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар