Zvezda čeka Tamiš u Železniku!

Crveno-beli bi pobedom "overili" prvo mesto u A grupi i obezbedili prednost domaćeg terena čitavim tokom plej-ofa.

Košarka 14.05.2018 | 18:30
Zvezda čeka Tamiš u Železniku!
Ekipa Crvene zvezde u utorak od 13 časova u dvorani u Železniku dočekuje Tamiš i završava ligaški deo domaćeg prvenstva.

Zvezda vodi na tabeli A grupe sa skorom 7-2, koliko ima i Borac, ali crveno-beli imaju prednost jer su bili bolji u međusobnim duelima.

To znači da ih pobeda nad Pančevcima deli od prednosti domaćeg terena, zaključno sa eventualnim nastupom u finalu plej-ofa.

"Važno nam je da nastavimo u istom ritmu i da sačuvamo prvo mesto, koje nam donosi prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja. Antić se vratio, videli smo koliko znači ekipi, a sada je važno i da dođe do svoje rutine i takmičarskog ritma, nakon dužeg odsustva. Protiv Tamiša moramo da odigramo maksimalno, jer se dobro sećamo kako smo došli do pobede u Pančevu", izjavio je Topić, pod čijim vođstvom su već savladani Borac i Zlatibor.

Poslednjeg dana aprila u Pančevu su crveno-beli slavili rezultatom 87:86, a presudila je trojka Stefana Jankovića u poslednjem sekundu.

Upravo je nastup Jankovića u utorak neizvestan zbog povišene temperature, dok je Marko Kešelj pod upitnikom zbog lakše povrede.

Razlog za promenu dvorane je priprema hale "Aleksandar Nikolić" za Fajnal ejt Evrolige u juniorskoj konkurenciji, na kome će učestvovati i tim Crvene zvezde, novog-starog prvaka Srbije.

PAROVI 10. KOLA (utorak):

Crvena zvezda - Tamiš 13.00
Mladost - Borac 16.00
Mega Bemax - Zlatibor 19.00

TABELA: Zvezda 7-2, Borac 7-2, Mega 5-4, Zlatibor 4-5, Tamiš 3-6, Zlatibor 1-8.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar